Hodnocení obchodu

5,0 100 hodnocení
5
100x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZL Avatar autora Základní škola Český Krumlov, Linecká 43 | 30.1.2023
Výborné
Z Avatar autora Zofka | 29.1.2023
Rychle a spolehlive vyrizeni objednavky
ŠP Avatar autora Štěpán Párnický | 29.1.2023
Velmi spokojen, pán na infolince je velmi profesionální. Minulý vysavač jsme měli 20 let, tak jsme znovu zvolili Lindhaus.
Z Avatar autora Zdeněk | 7.1.2023
Výborný. Domluva při převzetí perfektní.
HF Avatar autora Hana Flasarová | 18.12.2022
S e-shopem jsem maximálně spokojená, ochotně poradili, profesionální přístup.
Avatar autora Jana Ždimerová | 13.12.2022
Naprostá spokojenost, s tímto produktem mám zkušenosti. Doma mám starší typ,takže palec nahoru
VP Avatar autora Venuše Pohnánová | 12.12.2022
Ještě jsem nevyzkoušela, je to dárek na vánoce. Z předchozích let vlastním starší typ - perfektní na všechny druhy vysávání.
MZ Avatar autora Mojmír Zábranský | 12.12.2022
Spokojen, vše, co jsem objednal, funguje.
Avatar autora | 10.12.2022
Avatar autora Hana Čejková | 25.11.2022
spokojen
Avatar autora | 1.11.2022
+ Nemusím už do Brna, abych nakoupil v obchodě.

Byl jsem zvyklý nakupovat ve vašem kamenném obchodě. Ale po spojení s vaším poradcem, který mě poslal odkazy na zboží, jsem byl velmi spokojen.
AP Avatar autora Anna Petržilková | 16.10.2022
Avatar autora | 16.10.2022
- Nic - vše naprosto v pořádku!

Zboží dorazilo do tří dnů i se slíbeným dárkem, který velmi potěšil!
ZM Avatar autora Zdeněk Mošna | 21.9.2022
Profesionální jednání. Vysavač přišel se zpožděním 3 dnů.
JV Avatar autora Jiří Vala (Administrátor) 21.9.2022
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní hodnocení. Za zpoždění se omlouváme. Jiří Vala
MR Avatar autora Monika Roučková | 12.9.2022
S obchodem jsem spokojená, rychlé a bezproblémové doručení objednávky.
EP Avatar autora Eva Pichová | 4.9.2022
Profesionální přístup. Vysavač této značky jsem poprvé koupila před 20ti lety. Naprostá spokojenost. Tento vysavač jsem koupila nyní do práce do kanceláře. Doma mám Vorwerk a nevyhovuje mi, pokud používám nástavce. Značka Lindhaus je skvělá a opět se k ní vracím. Obchodní zástupce mi po telefonu poradil s výběrem a byl velmi ochotný.
JV Avatar autora Jiří Vala (Administrátor) 21.9.2022
Dobrý den, děkujeme za úžasnou reakci a především za důvěru! :-)
VM Avatar autora Vladimír Maleček | 4.9.2022
velmi spokojen
JZ Avatar autora Jan Zeman | 3.9.2022
VH Avatar autora Valdemar Honců | 18.7.2022
MH Avatar autora Miloslava Hájková | 28.6.2022