Hodnocení obchodu

5,0 46 hodnocení
5
46x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LC Avatar autora Libor Crhák | 17.9.2021
Jsem velice spokojen
Avatar autora | 25.6.2021
Byl jsem velmi spokojen
Avatar autora (Administrátor) 20.9.2021
Děkujeme! Těšíme se na další nákup :-). Tým Lindha a.s.
VJ Avatar autora Vlaďka Janoušková | 17.6.2021
Značku Lindhaus jsme kupovali do školy a jsme velmi spokojeni.
LM Avatar autora Ladislav Mohaupt | 28.5.2021
Spokojenost,dobrá komunikace,dodání i předvedení .
OH Avatar autora Oldřich halamíček | 30.4.2021
Jsme spokojeni s dodávkou sáčků do našeho vysavače,který máme od r.2004. S pozdravem Halamíček
Avatar autora | 22.4.2021
+ přehledné stránky
+ příjemné jednání
+ ochota

Avatar autora (Administrátor) 20.9.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a budeme se těšit na Vaše další spolupráci. Přejeme pěkný den. S pozdravem, Tým Lindha a.s. - https://eshop.lindha.cz/
MJ Avatar autora Marcela Jakubcová | 20.4.2021
Značka Lindhaus? Vynikající nejen svou kvalitou dodávaného zboží, ale i velmi příjemným přístupem ve vztahu k zákazníkovi. První vysavač jsem si zakoupila před 25 lety a on dodnes perfektně odvádí kvalitní výkon v domácnosti mého syna. No a já jsem si říkala, že si udělám radost a koupila jsem si nový model, a tím je Linda DP5 Hepa M30e. Jsem spokojený zákazník, to mi věřte. Doporučuji všem zákazníkům, kteří se nehodlají sedřít při úklidu domácnosti. Marcella
Avatar autora | 19.4.2021
JF Avatar autora Jaroslav Feřtek | 3.4.2021
Naprosto bez jediné výhrady! Vše bylo skvěle vykomunikováno, předvedeno, dodáno a uhrazeno. Co víc si přát?
RS Avatar autora Radim Stix | 1.4.2021
Velmi spokojen
Avatar autora | 23.3.2021
+ Ochot a rychlé jednání
- nic

doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 20.9.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a budeme se těšit na Vaše další spolupráci. Přejeme pěkný den. S pozdravem, Tým Lindha a.s. - https://eshop.lindha.cz/
FE Avatar autora František Etrich | 15.3.2021
Velmi spokojen. Potřeboval jsem náhradní díl motor ke 20 ti letému vysavači DP 5 a pan Vala byl velmi ochotný a i když to nebyl výrobek ale jen motor s obětavým úsilím ho sehnal a poslal.Je velmi málo lidí co pomůžou a dokážou sehnat nemožné.Motor jsem ještě nenamontoval.Musí k tomu být ta správná chvíle.Ale velmi spokojen pokud by bylo 10 hvězdiček tak 5 pro obchod a 5 pro p, Valu Děkuji Etrich
MK Avatar autora Marcela Krychová | 14.3.2021
Avatar autora Karel Štěpán | 13.3.2021
Velmi spokojen. Bezvadná komunikace, trpělivost, vstřícnost a ochota pomoci s výběrem vysavače. Nezaměňovat prosím s podbízením a prodejem za každou cenu.
MC Avatar autora milan chlumecky | 13.3.2021
MP Avatar autora Milena Palková | 12.3.2021
Výborná zkušenost, velmi ochotný a vstřícný přístup, i v současné nelehké době bez potíží dohodnutá osobní návštěva a ukázka vysavače. Vše do posledního detailu vysvětleno, ukázáno a společně objednáno. Výborná práce a jen tak dále, protože toto je ta správná cesta k byznysu tak jak má vypadat.
I Avatar autora Ivana | 12.3.2021
Jsem velmi spokojená. Ze strany firmy se jednalo o profesionální a lidský přístup. Vlastním již druhý vysavač od této značky.
Avatar autora | 12.3.2021
D Avatar autora Dana | 12.3.2021
Skvele nahradni dily ke stejne skvelemu vysavaci.
MM Avatar autora Martin Marhul | 12.3.2021
Skvělá komunikace při prodeji, výrobek naprosto splňuje naše požadavky při úklidu ve firmě