DOPRAVA ZDARMA od 1000 Kč

Hodnocení obchodu

5,0 18 hodnocení
5
18x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.1.2021
Z Avatar autora Zdeno | 13.1.2021
Skvělý všestranný vysavač, který je vždy po ruce. Poskytnuté informace, doručení a celkový dojem z obchodu je na výbornou s hvězdičkou. Doporučuji.
P Avatar autora Pavla | 11.1.2021
Velká spokojenost. Jak s vysavačem, tak se službami obchodu. Ochota, vstřícnost, příjemné vystupování, rychlost dodání. Přístroj fachá jako divej - přezdívka "Mazlík" :) Není co vytknout. Až budu příště shánět nějakého úklidového pomocníka do domácnosti, určitě budu hledat ve vodách tohoto obchodu.
DM Avatar autora Dana Macháčková | 17.12.2020
Jsem velice spokojena s jednanim s panem Valou. Vysavac Lindhaus je bezkonkurencni. Vlastnim jiz druhy od roku1996. Funguje skvele i nakup nahradnich dilu.
MJ Avatar autora Marie Jägerová | 16.12.2020
S obchodem jsem byla velmi spokojená, vyřízení obratem, jednoznačně doporučuji!
ME Avatar autora Machová Emilie | 2.12.2020
S nákupem jsem velmi spokojená. První vysavač LINDHAUS jsem si koupila v roce 1997 a vydržel do teď. Úžasné. Sháněla jsem nový vysavač v různých značkách a nevybrala jsem si. Tak jsem zavítala na vaši stránku a bylo rozhodnuto. Nevím jestli mi nový vysavač vydrží tak dlouho jako první, ale zatím jsem moc spokojená. Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.
AJ Avatar autora Anna Jelinkova | 24.11.2020
Velmi spokojena,rychle dodani a vse naprosto v poradku,dekuji????
RG Avatar autora Rudolf Galia | 13.11.2020
Výborná spolupráce s panem Valou
M Avatar autora Martina | 12.11.2020
Výborná komunikace, rychlé dodání. Naprostá spokojenost. Děkuji.
KM Avatar autora Kukalová Marie | 11.11.2020
Ano, velmi
MV Avatar autora Martin Vlach M-fotostudio | 11.11.2020
Ano super sluzby a perfektni dohoda a poradenstvi.
RD Avatar autora Roman Doležel | 11.11.2020
perfektní spolupráce i produkt
VJ Avatar autora Vlaďka Janoušková | 11.11.2020
Vše v pořádku, ochota personálu, spokojenost se zbožím.
J Avatar autora Jakub K. | 11.11.2020
Vysavač jsem si mohl vyzkoušet na pobočce v Praze. Pán nám poradil a nakonec jsme se rozhodli pro osvědčený DP5, který jsem měli přes 10 let.
Avatar autora | 1.11.2020
+ Výborná komunikace.
+ Zboží kvalitně zabaleno.

Avatar autora (Administrátor) 26.1.2021
Dobrý den, velice děkujeme za hodnocení a ať vysavač slouží dlouhá léta :-) A za prodloužení dodání se ještě jednou velice omlouváme.
Avatar autora | 31.8.2020
Rychlá komunikace, vše v pořádku
Avatar autora | 31.8.2020
Vše proběhlo v pořádku
Avatar autora | 28.8.2020
+ Rychla komunikace
+ Mily personal
+ Ochota
+ Skvele a kvalitni zbozi

Super domluva, stroj na podlahu je genialni. Pan mi vse ukazal a zaskolil, jak se strojem pracovat. Do nasi maserny, kde je furt mastna podlaha a normalni hadrem se spina spise roznese, byl myci stroj tou nejlepsi volbou. Dekujeme!