Hodnocení obchodu

5,0 47 hodnocení
5
47x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MM Avatar autora Martin Marhul | 12.3.2021
Skvělá komunikace při prodeji, výrobek naprosto splňuje naše požadavky při úklidu ve firmě
D Avatar autora Dagmar | 18.2.2021
spokojenost
Avatar autora | 18.2.2021
H Avatar autora Hana & Karel | 18.2.2021
Poskytnuté informace, ochota a pozitivní přístup, to vše nás velmi potěšilo. Celkový dojem z obchodu je výborný. Doporučujeme a DĚKUJEME :-).
J Avatar autora Jana | 18.2.2021
Ano. *****
Avatar autora | 18.2.2021
Avatar autora | 16.2.2021
+ Ochota

Byl jsem moc spokojen s komunikaci s p. Valou. Poskytl nám veškeré potřebné informace o výrobku. Forma komunikace i prodeje byla nadstandartní. Přejeme mnoho spokojených zákazníků, f. HAPU
Avatar autora (Administrátor) 16.10.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a budeme se těšit na Vaše další spolupráci. Přejeme pěkný den. S pozdravem, Tým Lindha a.s. - https://eshop.lindha.cz/
Avatar autora | 10.2.2021
Velmi rychlý obchod, spokojenost
R Avatar autora Roman | 28.1.2021
vše O.K.
Avatar autora | 18.1.2021
Z Avatar autora Zdeno | 13.1.2021
Skvělý všestranný vysavač, který je vždy po ruce. Poskytnuté informace, doručení a celkový dojem z obchodu je na výbornou s hvězdičkou. Doporučuji.
P Avatar autora Pavla | 11.1.2021
Velká spokojenost. Jak s vysavačem, tak se službami obchodu. Ochota, vstřícnost, příjemné vystupování, rychlost dodání. Přístroj fachá jako divej - přezdívka "Mazlík" :) Není co vytknout. Až budu příště shánět nějakého úklidového pomocníka do domácnosti, určitě budu hledat ve vodách tohoto obchodu.
DM Avatar autora Dana Macháčková | 17.12.2020
Jsem velice spokojena s jednanim s panem Valou. Vysavac Lindhaus je bezkonkurencni. Vlastnim jiz druhy od roku1996. Funguje skvele i nakup nahradnich dilu.
MJ Avatar autora Marie Jägerová | 16.12.2020
S obchodem jsem byla velmi spokojená, vyřízení obratem, jednoznačně doporučuji!
ME Avatar autora Machová Emilie | 2.12.2020
S nákupem jsem velmi spokojená. První vysavač LINDHAUS jsem si koupila v roce 1997 a vydržel do teď. Úžasné. Sháněla jsem nový vysavač v různých značkách a nevybrala jsem si. Tak jsem zavítala na vaši stránku a bylo rozhodnuto. Nevím jestli mi nový vysavač vydrží tak dlouho jako první, ale zatím jsem moc spokojená. Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.
AJ Avatar autora Anna Jelinkova | 24.11.2020
Velmi spokojena,rychle dodani a vse naprosto v poradku,dekuji????
RG Avatar autora Rudolf Galia | 13.11.2020
Výborná spolupráce s panem Valou
M Avatar autora Martina | 12.11.2020
Výborná komunikace, rychlé dodání. Naprostá spokojenost. Děkuji.
KM Avatar autora Kukalová Marie | 11.11.2020
Ano, velmi
MV Avatar autora Martin Vlach M-fotostudio | 11.11.2020
Ano super sluzby a perfektni dohoda a poradenstvi.